WordPress hemsida

WordPress är ett av världens mest populära publiceringsverktyg (CMS) tack vare hög grad av anpassning och hög säkerhet. En hemsida i WordPress kan specialutformas både vad gäller design och funktion – men till ett betydligt lägre pris än många andra publiceringsverktyg. WordPress används av några av de största nationella och multinationella företagen.

Vicreo skapar hemsidor till företag i WordPress som används av nästan 40% av världens webbplatser och bloggar. Eftersom det är byggt på så kallad öppen källkod behövs inga dyra utvecklingskostnader. En WordPress hemsida är därför generellt billigare än en hemsida som är byggt på ett publiceringsverktyg som är utvecklat av en enda webbyrå. Likaså finns inga månatliga kostnader mer än driftkostnader från webbhotell och eventuell avgift för webbredaktör. Utvecklare världen över har därtill utvecklat mängder med tillägg (plugins) för att funktioner som inte är inbyggda i WordPress ska kunna läggas till.

Hemsidor i WordPress är kända för att generellt hålla hög säkerhet gentemot många andra publiceringsverktyg. Vi gör hemsidor som självklart anpassar sig efter olika enheter. Därför blir hemsidan användarvänlig och snygg oavsett om besökaren använder dator, surfplatta eller mobil. Vi erbjuder två paket att välja mellan: Hemsida Standard och Hemsida Premium. Hemsidan blir professionell både vad gäller design och utvecklingskvalitet.

Varför en hemsida i WordPress?

expand_less

Vi använder cookies. Läs mer här om vår policy för cookies och datalagring.